Vervolg-infoavond voor ouders op maandag 8 april 2019

Terugblik op eerste informatiebijeenkomst van 27 maart jl.

Op 27 maart organiseerden wij voor leerlingen uit groep 6 en hun ouders een informatieavond. Terwijl de ouders een presentatie kregen over ons onderwijs werd leerlingen gelegenheid geboden kennis te maken met het onderwijs van Perspectief 10-14. Ook de ouders konden na afloop van de presentatie een kijkje nemen bij de activiteiten van de leerlingen, om een praktische indruk te krijgen van onze onderwijsvorm. Na deze avond konden serieus geïnteresseerde ouders zich opgeven voor de vervolgavond op maandag 8 april om 19.00 uur.

vervolg-infoavond voor ouders op 8 april 2019

Op 8 april zijn in ieder geval ouders aanwezig die de bijeenkomst van 27 maart bezochten en graag nóg meer willen weten over Perspectief 10-14. Wij bieden de ouders op deze avond een verdieping aan, maar blikken ook kort terug op de algemene informatie van 27 maart. Bent u niet bij de eerste bijeenkomst geweest, maar alsnog nieuwsgierig of onze onderwijsvorm geschikt is voor uw zoon of dochter? (Of was u er wel bij en heeft u zich bij vertrek nog niet opgegeven voor 8 april?) Dan bent u van harte welkom om u aan te melden voor de vervolg-infoavond. Wij wijzen er op, dat deze avond een ander karakter heeft dan de eerste bijeenkomst: op 8 april ontvangen wij alleen ouders, geen leerlingen.

Datum:   maandag 8 april 2019
Tijdstip:  van 19.30 tot maximaal 21.00 uur
Locatie:  csg Bogerman, Hemdijk 47 in Sneek

Wilt u de vervolg-infoavond op 8 april bezoeken? 
Dan kunt u zich HIER aanmelden.

Let op: was u al aanwezig bij de informatieavond op 27 maart en heeft u zich daar bij vertrek via de intekenlijst opgegeven voor 8 april, dan hoeft u zich niet via dit formulier op de website aan te melden. U staat al op de gastenlijst.